Weszły promki na Black Week do -30% albo więcej. A jak dołączycie do grupy na Fb i znajdziecie kod rabatowy, to będzie dodatkowe -10%.
1. Miksujemy kakao z gorącą wodą / mlekiem roślinnym za pomocą blendera. Przez około minutę. To najszybsza metoda przygotowania. Kakao przygotowane w ten sposób ma jedwabistą konsystencję i smak zbliżony do mlecznej czekolady.
2. Kakao rozpuszczamy w garnku z gorącą wodą lub mlekiem roślinnym o temperaturze 80-90 stopni. Pilnując, aby nie doprowadzić do zagotowania się mikstury. Kakao będzie bardziej gęste i intensywniejsze w smaku względem poprzedniej metody. Na koniec można dodatkowo zmiksować mieszaninę. Właśnie w ten sposób przygotowuje się kakao podczas ceremonii.
3. Kakao rozpuszczamy w garnku z gorącą wodą lub mlekiem roślinnym. Doprowadzamy do wrzenia i gotujemy około 3 minuty.
4. Wodę lub mleko roślinne wraz z kakao gotujemy przez około pół godziny. Na końcu dodając przyprawy i miód. Dzięki temu rozbijemy błonnik zawarty w kakao, a napój nie będzie gęsty.
Tak. Możemy zaopatrzyć Twój sklep lub kawiarnie w dowolną ilość kakao ceremonialnego, proszku kakao, masła kakaowego, ziaren czy czekolady do picia. Zapraszamy się do zapoznania z naszą hurtową ofertą sprzedaży kakao.
Tak. Nasze produkty możemy wysłać w dowolne miejsce na świecie. Niemniej jednak wysyłka do krajów spoza UE może się wiązać z ponoszeniem przez Klienta kosztów odprawy celnej i cła.
Zwykle wszystkie zamówienia złożone i opłacone do godziny 11.00 w dni robocze wysyłamy tego samego dnia, a Ty otrzymujesz swoje zamówienie następnego dnia roboczego lub w weekend - jeżeli wybrałeś taką formę dostawy.
Tak, masz 14 dni na zwrot kakao i innych naszych produktów. Jednak pod warunkiem, że nie otworzyłeś opakowania. Wyjątkiem od tej zasady jest sytuacja, gdy wysłaliśmy Ci niepełnowartościowy towar (zepsuty lub w zniszczonym opakowaniu), wtedy po prostu napisz do nas. A my dołożymy wszelkich starań, abyś jak najszybciej dostał zwrot pieniędzy lub pełnowartościowe kakao lub inny zamówiony przez Ciebie produkt.
Korzystamy z dwóch renomowanych operatorów płatności on-line: Payu oraz Paypal, gdzie dostępne są wszystkie popularne metody płatności takie jak: szybki przelew on-line, blik, karty płatnicze i kredytowe oraz apple pay i google pay.
Udostępniamy też płatność za pobraniem oraz przelewem tradycyjnym. Ponadto istnieje możliwość płatności odroczonej z PayPo.
Odbiorca: Skeppi Tomasz Orzeszko
IBAN: PL92109000880000000148819933
Kod SWIFT banku: WBKPPLPP
Nazwa banku: Santander Bank Polska S.A.
Adres banku: al. Jana Pawła II 17, 00-854 Warszawa
Kraj banku: Polska
Odbiorca: Skeppi Tomasz Orzeszko
IBAN: PL06109000880000000149187559
Kod SWIFT banku: WBKPPLPP
Nazwa banku: Santander Bank Polska S.A.
Adres banku: al. Jana Pawła II 17, 00-854 Warszawa
Kraj banku: Polska
Na terenie Polski i wybranych krajów EU kakao ceremonialne i wszystkie nasze produkty dostarczamy za darmo, gdy wartość zamówienia przekracza 299 zł / 65 eur. W przypadku mniejszej wartości zamówień koszty dostawy w Polsce kształtują się następująco:
Na terenie EU koszty dostawy wahają się od 50 zł do 120 zł.