Nicaragua O'Payo Kakao Ceremonialne
Kakao ceremonialne (pełnotłusta pasta kakao, miazga kakaowa) odmiany Trinitario/Criollo, pochodzi z Nicaragua’i z regionu Matagalpa, kakao rośnie w dolinie rzeki Santa Emilia. To wyjątkowe kakao charakteryzuje się intensywnym czekoladowo-kawowym smakiem, a na finiszu czuć intensywne gorzko-taninowe nuty, który szybko znikają na korzyść delikatnych nut ananasa i marakui.
To kakao powstało z wysokiej jakości, wyselekcjonowanych ziaren kakao premium.
W magazynie
Brak w magazynie
Szybka wysyłka
Zamów do godziny 11, a wyślemy jeszcze dzisiaj.
Darmowa dostawa przy zamówieniach od 350,00 zł do: Polska
Szczegóły produktu
| Brand | |
|---|---|
| Gatunek Kakao | Criollo, Trinitario |
| Smak | Gorzkie, Lekko wytrawne |
| Skład | 100% pasta kakao |
| Alergeny | Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów. |
Tabela odżywcza
W 100 g| Wartość odżywcza | 2702 kJ/652 kcal |
|---|---|
| Białko | 13.02 g |
| Węglowodany | 28.5 g |
| Cukier | 0.8 g |
| Tłuszcz | 53.95 g (w tym tłuszcze nasycone: 32.92 g) |
| Sól | 0.01 g |

