Czekolada Dominikańska z Kordycepsem 100% Czekolada / Kakao Ceremonialne

100% czekolada z BIO/Organicznego kakao odmiany Trinitario z Dominikany z dodatkiem ekstraktu z grzyba Cordyceps. Ta wyjątkowa czekolada charakteryzuje się intensywnym czekoladowym smakiem, a na finiszu czuć lekkie karmelowe nuty. Czekolada ma bardzo niską kwasowość.

Kakao Conacado pochodzi z dominikańskiego związku zrzeszającego spółdzielnie rolnicze o tej samej nazwie. Conacado posiada szereg certyfikatów, w tym BIO, Fairtrade oraz RainForest.

37,00 

Szczegóły produktu

Brand

Waga

100 g

Smak

Gorzkie

Gatunek Kakao

Trinitario

Skład95% Bio/Orgniczna pasta kakao, 5% ekstrakt z grzyba Cordyceps Sinensis (Maczużnik Chiński)
AlergenyProdukt nie zawiera alergenów.

Tabela odżywcza

W 100 g
Wartość odżywcza2346,5 kJ / 560,5 kcal
Białko11.4 g
Węglowodany6,65 g
Cukier0,855 g
Tłuszcz50,35 g
Błonnik22,8 g
Sól0,019 g

Produkty z kategorii Czekolada w tabliczkach, Czekolada, Kakao ceremonialne, Mushcao

Zobacz wszystkie
Wczytuję