Nicaragua O'Payo Kakao Ceremonialne

Kakao ceremonialne (pełnotłusta pasta kakao, miazga kakaowa) odmiany Trinitario/Criollo, pochodzi z Nicaragua’i z regionu Matagalpa, kakao rośnie w dolinie rzeki Santa Emilia. To wyjątkowe kakao charakteryzuje się intensywnym czekoladowo-kawowym smakiem, a na finiszu czuć intensywne gorzko-taninowe nuty, który szybko znikają na korzyść delikatnych nut ananasa i marakui.

To kakao powstało z wysokiej jakości, wyselekcjonowanych ziaren kakao premium.

Szczegóły produktu

Brand

Gatunek Kakao

Criollo, Trinitario

Smak

Gorzkie, Lekko wytrawne

WagaBrak danych
Skład100% pasta kakao
AlergenyMoże zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.

Tabela odżywcza

W 100 g
Wartość odżywcza2702 kJ/652 kcal
Białko13.02 g
Węglowodany28.5 g
Cukier0.8 g
Tłuszcz53.95 g (w tym tłuszcze nasycone: 32.92 g)
Sól0.01 g
SKU: Brak danych Kategorie: ,

Produkty z kategorii Kakao ceremonialne, Kakao

Zobacz wszystkie
Wczytuję