BIO

Perú Amazonas Bio czekolada do picia 70%

Bio czekolada do picia 70% (czekolada spożywcza) pochodzi z serca peruwiańskiej Amazonii – z regionów Junín, Ayacucho, Cusco oraz Ucayali, gdzie uprawiane są wyjątkowe odmiany kakao, takie jak Chuncho, VRAE-15 i VRAE-99. Surowiec ten pozyskiwany jest wyłącznie z certyfikowanych, ekologicznych plantacji oraz upraw objętych programem Rainforest Alliance, co gwarantuje najwyższą jakość i poszanowanie dla środowiska.

Czekolada wyróżnia się głębokim, wyrazistym profilelem smakowitym, który w finale wzbogacają delikatne nuty kwiatowe o orzeźwiającym, wytrawnym charakterze.

Detalles del producto

Brand

Especies de cacao

Chuncho

Pruebe

Gorzkie, Słodkie

PesoN/D
SkładPasta kakao, masło kakaowe, panela (cukier trzcinowy)
AlergenyProdukt nie zawiera alergenów.

Datos nutricionales

Por 100 g
Wartość odżywcza2431 kJ/ 581 kcal
Tłuszcz39 g (w tym tłuszcze nasycone 25 g)
Cukier trzcinowy (panela)25 g
Błonnik18 g
Białko9 g
SKU: N/D Categorías: , Etiqueta:

Productos de categoría Chocolate, Chocolate para beber

Ver todo
Cargando